Browse By

Još par dana do prijavljivanja

Nadali smo se da će danas da počne prijavljivanje, ali ipak moramo da odložimo do utorka – srede.
Organizaciono je sve spremno, jedini problem nam prave smeštajni kapaciteti. Obezbedili smo i rezervisali 150 mesta (plus predavači, gosti, sponzori itd). Pored ogromnog hotela na Borskom jezeru koji ne radi (a idealno je mesto za ovakav skup) i jednog hotela koji se gradi u Boru ali je tek krajem godine predviđeno da počne da radi, mi nemamo ozbiljnije smeštajne kapacitete.
To je i razlog što prijavljivanje odlažemo za još par dana, kopamo i rukama i nogama da obezbedimo što više mesta u privatnom smeštaju, ali da bude tu, u Brestovačkoj Banji.
Što se programa tiče, tačna satnica nije napravljena, ali sve će izgledati otprilike ovako:
Otvaranje manifestacije će biti u subotu (04.10.) u 11:00 u velikoj sali Doma kulture u Boru. Nakon dobrodošlice imaćemo jedan blok predavanja. Da vas ne bih odmah umorili odlazimo na ručak nakon čega nam sledi još jedan blok predavanja, nekoliko radionica i diskusioni panel. To bi bilo dovoljno oficijelnog programa za taj dan. Uveče je u stvari ono zbog čega morate doći: svečana večera sa pratećim programom (nisu kulturno-umetnička društva, bez brige). Biće organizovana u Brestovačkoj Banji uz svakojake đakonije. Što se tiče prevoza sve je organizovano ne brinite, jer Bor-Banja je oko 8 km. Ujutru (ne pre 10:00) imaćemo još tri bloka predavanja koja završavamo ručkom. Posle ručka (oko 14:00) svako svome domu (da ne kažemo blogu).
To je u kratkim crtama ono što smo planirali. O svemu ćete dobiti detaljnije informacije ali obećavamo da ćete se dobro provesti tokom ovog dvodnevnog druženja. Ono što vam savetujemo je da dođete dan ranije, jer smeštaj u Boru nije skup, a mnogo toga se ima videti, kao npr. najveća rupa u Evropi.povrsinski-kop-u-krivelju.jpg
Kotizacija:
Za učešće na ovogodišnjem druženju predvideli smo kotizaciju za učesnike. Visina kotizacije će iznostiti 1000,00 din i za taj iznos učesnik će imati:
• ulaz na konferenciju, radionice i diskusione panele,
• primerak časopisa Blogopedija i prateći štampani materijal
• svečanu večeru u restoranu Dom Odmora, B. Banja. Večera je tipa švedskog stola sa neograničenim pićem

Što se prevoza tiče, biće organizovana posebna linija Novi Sad – Beograd – Bor i nazad. Čekamo još neke sponzore da potvrde učešće i ako se to desi i sve ostalo će biti dotirano. Ali Bor je grad u kome je boravak prilično jeftin, videćete za par dana kad objavimo cene smeštaja.

0 thoughts on “Još par dana do prijavljivanja”

 1. RainDog says:

  Samo da dodam, a da ne bude baš u zvaničnom tekstu. Očekujemo još neka sredstva od opštine pa da dodatno snizimo cene boravka u Boru, ali ovde su u toku neka politička previranja,još ne znamo da li pobeđuju “naši” ili “njihovi”. A nismo baš ni sigurni koji su “naši” a koji “njihovi”. :)

 2. Slavko Ilic says:

  Hej, super najava.. da li bi mogli samo da okvirno kazete koliko je prenociste u Boru? Da bi mogle da se prave neke racunice bez obzira na odluke opstine i sponzora :)

 3. RainDog says:

  Od 500 do 1600din. A ima i neka ekskluziva u http://www.vertigo-city.rs pa ko voli jakuzi i slične stvari…
  U sredu će biti postavljena kompletna specifikacija i počeće i prijavljivanje.

 4. Pingback: Prijave za BlogOpen2008 u Boru | D E D A B O R
 5. Trackback: Prijave za BlogOpen2008 u Boru | D E D A B O R
 6. Pingback: Još par dana do prijavljivanja | Sasvim obična priča
 7. Trackback: Još par dana do prijavljivanja | Sasvim obična priča
 8. SSpin says:

  4. oktobra oko 23h planiram da podjem i sitgnem na BlogOpen 5-og.

  Vidim da se prica o ‘posebno organizovanoj liniji’ pa sam zainteresovan za vise informacija o tome.

  Najranije iz BG-a imam u 08h tokom noci nema, za voz ne znam…

 9. RainDog says:

  Huh… ne razumem baš za koje doba pitaš… Uveče poslednji autobus iz Beograda kreće u 20h i ovde je oko 23 i 45, ali to ti je baš totalno bez veze vreme za dolazak.
  Napisaćemo mi ovde red vožnje, međutim ujutro nema zgodnih linija iz pravca Beograda i Novog Sada pa smo zato obezbedili posebnu liniju. Autobus će krenuti iz Novog Sada negde oko 06 i 30, 4-og oktobra, a vratiće se kad se BlogOpen završi, sutradan predveče.
  Iz pravca Niša nema takvih problema, ali postavićemo ovde i red vožnje da ne morate da zivkate autobuske stanice.
  Ako dolaziš usred noći između subote i nedelje, ne znam šta da ti kažem… javi mi se mailom pa da organizujemo da te neko sačeka.
  5-og ujutro nemaš zgodan prevoz iz pravca Novog Sada i Beograda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial