Browse By

Svega par reči

Nakon nekoliko nedelja priprema, buzza i osmišljavanja BlogOpena, na kraju smo se 6. maja okupili. Iako je preko 80 prijavljenih osoba obećavalo uspešno dešavanje, sve do 12h nisam bio siguran da li će nas biti toliko da kažem da sam prezadovoljan. A onda je oko 12:10 došao Mića sa Mikijem i potom su blogeri i gosti redovnim tempom pristizali. Pre samih predavanja (Ivan, Sloba i =opet= Mića) stigla je i ekipa iz Novog Sada koja je odmah pobegla na klopu, tokom predavanja je stiglo još ljudi, a Peđa i ja smo se potrudili da svakog dočekamo i predstavimo se. Ako sam (smo) nekog preskočili – izvinjavamo se. Biće prilike da ispravimo grešku… Zabeležen je i uspeh akcije prikupljanja knjižičuljaka. :)

Flickr grupa sa fotkama iz Pančeva (iz kafića Deee Lite kako sam tek na licu mesta video da se zapravo zove) se polako popunjava. Yahti i Goran Aničić su dodali svoje fotke. Dejan bi mogao i svoje (ali zato je tu poseban link). Tokom nedelje će se Peđa malo pomučiti da probere fotke koje su napravili njegova devojka i on, te da sredi video koji je snimio Simke, pa će audio/vizuelna slika BlogOpena biti prilično kompletna.

Reakcija prisutnih blogera već ima u velikom broju. Treba pohvaliti Miodraga Ranisavljevića koji je prvi post sa reakcijom na BlogOpen postavio u jeku dešavanja! Ostale reakcije potražite preko domaćih agregatora ili pretragom na Googleu i Technoratiju. Hvala svima koji su došli, svima koji su o BlogOpenu pisali, a posebno na knjižičuljcima koje ste doneli. Zahvaljujem se i kompaniji Ewe Computers na ustupljenom hardveru za prezentacije (BenQ projektor i Vega platno). Ovih par pasusa je preraslo obim iz naslova, pa završavam. O planovima za budućnost, nekom drugom prilikom. Za sada samo kratko – ima ih! :)

0 thoughts on “Svega par reči”

  1. artichoka says:

    super dogadjajcic i super drustvance. uskoro ce biti okacene i moje fotkice… pozdravcic za ekipicu

  2. Ivan Petrovic says:

    pozdrav, prvog od “onih koji nemaju svoj blog”. Druzenje je bilo vrlo prijatno, upoznao sam par ljudi (nazalost brzo sam zbrisao kuci) i zaboravio da pri predstavljanju ublazim nedostatak svog bloga time sto sam clanovima ubuntu-rs.org foruma poklonio hosting za njihove licne (ili ne :)) blogove.

    Svaka cast za inicijativu, gledacemo se jos… iako jos uvek nisam bloger :):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial