Technologie

Coole gadgets die elke woonkamer compleet maken

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in het huis. Niet alleen spendeer je daar behoorlijk wat tijd, het is ook de ruimte waar je mensen ontvangt. Daarom wil je natuurlijk wel dat jouw woonkamer tot in de puntjes verzorgd is. Als je een kunstliefhebber bent, dan plaats je vanzelfsprekend een prachtig schilderij op een prominente plek. Persoonlijk ben ik fan van allerlei technische snufjes en gadgets. Hierin ben ik vast niet de enige. Daarom blog ik vandaag over een aantal coole gadgets die elke woonkamer compleet maken als je ook zo’n liefhebber bent.

Gadget 1: een slimme assistent

Als tech fan kan je eigenlijk niet zonder een Google Home. Inmiddels is deze gadget hét ding dat in bijna ieder huishouden wel te vinden is. Natuurlijk zijn er ook mensen die absoluut niet zo’n “afluisterapparaat” in huis willen, maar dat even terzijde. Ik ben recentelijk geïnvesteerd in zo’n Google Home. In het begin was ik wat terughoudend, omdat ik het niet echt gewend was. Je kunt namelijk door gewoon te spreken Google Home dingen vragen en laten doen. Daar moest ik even aan wennen. Ik vond het toch wat ongemakkelijk in het begin. Eenmaal gewend wil ik nu niet meer zonder. Bovendien is het apparaat zelf ontzettend stijlvol en slik. Wie zou er niet zo’n coole gadget op een prominente plek in zijn woonkamer zetten? Netflix en chill wordt zelfs nog makkelijker ermee!

Gadget 2: een verstopte TV

Wanneer je een interieurdesigner om advies vraagt voor het inrichten van de woonkamer, dan zal al snel de TV ter sprake komen. Het is ergens wel vreemd dat we automatisch onze woon- en leefruimte inrichten om zo’n apparaat heen. Bovendien neemt de TV steeds meer een prominente rol in, omdat ze steeds groter worden. Gelukkig heb ik een geniale oplossing gevonden. Wil jij je TV niet zo aanwezig in de woonkamer, omdat je dat ongezellig vindt? Of ben je bang dat de verkeerde mensen misschien zien wat voor dure gadgets jij allemaal in huis hebt als ze naar binnen kijken? Investeer dan in TV liften. Zelf heb ik een TV lift in de woonkamer en eentje in de slaapkamer geplaatst. Ze zijn echt ideaal! Daar komt nog eens bij dat het ook gewoon een leuke gadget is om te ‘showen’. 

Gadget 3: een robot

Ten slotte wil ik nog een eervolle vermelding geven aan een kleine robot die mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Ik heb het over de robot stofzuiger! Met een klik op de knop gaat het apparaatje aan de slag. Jij hoeft helemaal niets te doen. Lekker op de bank hangen terwijl je op de knop drukt zodat je TV omhoog komt met de TV lift. Makkelijker (of luier) kan het niet!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button