Nieuws

De beste locaties voor de krokusvakantie

Alhoewel er veel Brabanders en Limburgers nu lekker carnaval gaan vieren, zijn er ook veel Nederlanders voor wie de krokusvakantie een goed gelegenheid is om op vakantie te gaan. De vraag is natuurlijk wat zijn de leukste vakantielocaties voor de krokusvakantie. Over het algemeen valt de krokusvakantie in Februari en dan kan het nog best behoorlijk koud zijn, ook in de warmere landen van Europa. Daarom bespreken we in dit artikel de leukste locaties voor de krokusvakantie

Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk

Er gaan jaarlijks vele Nederlanders met veel plezier op wintersport. Dit wordt vaak gedaan tijdens de kerstvakantie maar het komt ook vaak voor dat mensen liever in de korkusvakantie gaan. Het is dan vaak wat rustiger en het kan ook zo zijn dat het weer alweer beter is. Persoonlijk ga ik al mijn hele leven op wintersport en het is een van mijn favoriete vakanties. Niks is fijner dan sportief snowboarden of skiën om daarna aan het einde van de dag lekker een drankje te drinken. De Europese Alpen zijn een van de beste gebergtes om op wintersport te gaan en dit betekent dat je vooral kunt gaan skiën in de landen Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Oostenrijk is de meest betaalbare optie. In Zwitserland kunnen we de Matterhorn aanraden aangezien dit een van de mooiste bergen in de Alpen is.

Turkije

Zoals aangaf in de intro van dit artikel kan het best zijn dat anders warme landen zoals Frankrijk of Italië in de krokusvakantie nog best koud kunnen zijn. Als je graag een strandvakantie wilt dan zijn deze landen niet de beste locaties. Zelfs als het op het land zelf alweer warmer is dan zal de zee nog erg koud zijn. De zee zal namelijk de zomer nodig hebben om op te warmen. Je kunt dan beter naar een echt warm land zoals Turkije gaan. Vliegtickets Turkije zijn tijdens deze tijd van het jaar zeer goedkoop en het zal er heerlijk warm zijn. Daarnaast zal de zee lekker warm zijn.

Verre reis

We hebben het nu vooral gehad over de populaire vakantiebestemmingen in Europa. Maar tegenwoordig zijn wereldwijd vliegtickets behoorlijk goedkoop. Daarom kun je ook heel goed een trip boeken naar een prachtige tropische locatie. Zelf ben ik bijvoorbeeld een groot fan van Bali, dit prachtige eiland in Indonesië staat ook wel bekend als het eiland van de goden. Als je van steden houdt is het een goed idee om naar de oostkust van Amerika te gaan om Washington D.C. en New York te bekijken.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button