Nieuws

Een Thuisvakantie Dit Jaar? Zo Houd Je Het Leuk!

Blijf jij deze zomer thuis in plaats van naar een zonnig oord af te reizen? Een schrale troost, je bent niet de enige. Vele Nederlanders en ook niet-Nederlanders zien hun vakantie deze zomer in het water vallen. Al is “in het water vallen” misschien nog wel geen eens zo erg met deze zomerse temperaturen want ja, voor het mooie weer hoeft je het land in ieder geval niet meer uit. Toch kunnen aankomende weken misschien voor enige verveling zorgen omdat je niet zo goed weet wat je kan doen. Dus blijf jij deze zomer gewoon lekker thuis en kan je wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van tijdverdrijf? Dan hebben we hier een aantal tips.

Tover je tuin om in een mini-vakantieoord

Als we aan vakantie denken komt het zwembad, een heerlijk verfrissende cocktail, een vrolijke parasol en een heerlijke ligplaats meestal als eerst naar boven. Om toch nog een beetje het gevoel te hebben alsof je op vakantie bent tover je, je tuin gewoon om tot een vakantieoord. Hoe je dit doet? Allereerst heb je natuurlijk een fijne ligplaats nodig waar je een aantal uur kan doorbrengen om een beetje bij te bruinen. Een loungeset of tuinstoel zijn hiervoor een prima meubel. Voor de verkoeling ga je uiteraard voor een (opblaas)zwembadje. Heb je deze niet en/of zijn deze ook niet meer te koop in de winkel? Dan kan een ton met water ook al wonderen verrichten. Woon je samen met je partner of kinderen? Laat ze dan eens in de zoveel tijd een heerlijk verfrissende, koude cocktails langsbrengen en zorg voor een fijne schaduwplek voor als je de zon op een gegeven moment weer zat bent. Badkleding aan en genieten maar!

Ga aan de slag met een leuke DIY

Ooit gehoord van een DIY? Deze afkorting staat voor “Do It Yourself”. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een oude stoel en tover hem om tot een leuk en kleurrijk exemplaar of bouw een kastje uit pallets voor in je woon of slaapkamer. Zelfs lampen, spiegels, tasjes, kleding en schoenen kan je helemaal zelf maken. Eigenlijk is er maar weinig wat je niet zelf kan maken. Zoek daarom een leuk DIY-projectje op, op het internet en ga er mee aan de slag.

Lees een boek of doe een spelletje

Ben je de iets minder actieve genieter? Dan is een boek lezen of een spelletje spelen misschien iets meer voor jou. Bijna iedereen heeft wel een stapel boeken in huis liggen waar we nog eens echt aan moeten beginnen. Deze vakantie heb je daar mooi de tijd voor. Ben je meer een spelletjes vanuit? Download dan een leuk app vanuit de Appstore op je mobiel of neem eens een kijkje op deze site. Hier vind je de leukste online spelletjes voor zowel je mobiel als computer waarmee je voorlopig nog wel even zoet bent.

Dus, wat ga jij doen tijdens je thuisvakantie dit jaar?

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button