Nieuws

fancy zonnebril

De zomer breekt aan. De zon begint te schijnen. En ik heb geen zonnebril!

Hier moest natuurlijk snel wat aan gebeuren. Felle zon in je ogen is natuurlijk ook niet goed. Daarom wilde ik een nieuwe zonnebril.

Eindeloze zoektocht

Weken lang heb ik gezocht naar het perfecte model. Wanneer ik die vond moest ik er een vermogen voor betalen en dat ging ik zeker niet doen. Wanneer ik weer het goeie model vond betaalde je ere maar twee euro voor. Dat kon ook niet van kwaliteit zijn. Ik heb een bril nodig die betaalbaar is en toch van kwaliteit is. Ik ging allemaal winkels langs, kijken naar aanbieding. Maar het was nog steeds niet te betalen. Ik ben natuurlijk geen geldboom. En het gaat om een zonnebril dus te veel wil ik er niet voor betalen.

Interessante site

Na het eindeloos zoeken heb ik ervoor gekozen om online te gaan kijken. Ik zocht voor zonnebrillen vrouwen. Ik kreeg al snel veel hits. Het nadeel van online zonnebrillen kopen is dat ik nooit weet of het me leuk zal staan. Toen kwam ik op de Charlie Temple site. Hier waren leuke zonnebrillen. Daarnaast kon ik ze ook “passen”. Dan had ik een foto van mijn hoofd en kon ik de zonnebril er als een plaatje op weergeven. Op die manier wist ik of de bril me leuk zou staan. Super handig!

It looks good on me!

Op de site ben ik gaan kijken naar een ronde zonnebril kopen. Ik dacht dat dat me wel hartstikke leuk zou staan. Ik maakte een foto van mijn hoofd en plakte er een ronde zonnebril op. Stond me erg leuk! Natuurlijk even feedback vragen van mijn vriendinnen of die het ook wat vonden. Ook daarvan heb ik de goedkeuring gekregen. Nu moet ik deze bril nog gaan bestellen. Ik was wel even bang voor de prijs maar gelukkig waren deze brillen niet heel duur! Voor een mooi prijsje had ik een mooie zonnebril.

Mijn vriendinnen dachten er ook aan om bij Charlie Temple een zonnebril te bestellen. Maar zij hebben zelf een bril. Dus ze vroegen zich af of ze daar ook zonnebrillen op sterkte hadden. En natuurlijk was het zo een feest. Ook zonnebrillen op sterkte kon je bestellen. Dat is toch helemaal top!

Helemaal happy

Nu hadden we allemaal een leuke zonnebril en bevelen het ook bij iedereen aan. Een mooie prijs een mooie zonnebril en van te voren even kijken of die je leuk staat. Wij zijn allemaal erg tevreden over onze bestelling bij Charlie Temple!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button