Lifestyle

Gestyled voor de winter

Het koude weer breekt langzaam maar zeker aan. Op het moment verkeren we in die tijd van het jaar waarin het ’s ochtends weer is voor een trui en ’s middags meer naar zomerse temperaturen neigt. Maar we kunnen er niet om heen: de zomer loopt op haar einde. In deze blog bespreek ik de styling tips voor de winter. Lees je mee?

Laagjes en laagjes

Laagjes zijn altijd belangrijk. Ze zorgen ervoor dat je, zeker in deze ‘tussentijd’, ’s middags niet sterft aan een zonnesteek. Met laagjes kan je enorm leuke outfits maken. Zo staat een sweater of trui heel tof onder een denim jack. Te warm? Dan kan het jack uit, en als je tot laat buiten bent en het weer afkoelt, kan dat jack weer aan. En zo werkt het natuurlijk ook met andere combinaties. Denk maar aan het Eterna overhemden en truien.

Goede buitenkleding

Het koude weer vraagt ook om een extra jas. Straks in de winter heb je zelfs daar niet meer genoeg aan. Er is een gezegde dat luidt: Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden.” Nu gaat dit soms op, denk maar aan het dragen van hakken, maar in de winter willen we ook comfort. En gelukkig gaan die twee steeds vaker samen. Zelf kies ik het liefst voor een wind en waterdichte jas en een dikke sjaal. Als je materiaal en kleuren uitkiest die elkaar complimenteren, zien die grove outdoor jassen er hartstikke leuk uit.

Comfort voor je voeten

En dat comfort geldt ook voor je voeten. Laarzen doen het altijd goed. Vooral omdat deze vaak zowel onder een nette outfit als onder een meer casual ‘look’ kunnen. Wanneer deze gevoerd zijn, ben je er zeker van dat ze je voeten ook lekker warm houden. In schoenen mag je best wat investeren, dat scheelt vaak een hoop geld op de lange termijn. Daarnaast steunt je hele lichaam erop en investeer je dus ook in je lichaam.

Accessoires maken de outfit

Wil je iets extra’s toevoegen aan je outfit? Dan zijn accessoires precies dat waar je naar op zoek bent. Dit kan heel klein met een mooie armband of een horloge maar je kan ook meer ‘kleding’ toevoegen in de winter zoals bijvoorbeeld een baker boy pet, deze zijn enorm hip en maken van iedere buitenoutfit een echte ‘gentlemen look’. Gepaard met een mooie sjaal van goede kwaliteit, ga jij helemaal in stijl de winter door.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button