Lifestyle

Heerlijke schoenen van Nubikk

In deze blog ga ik het hebben over een schoenenmerk, waar ik het afgelopen met veel liefde mee heb rondgelopen – Nubikk. Allereerst vertel ik wat over het merk, de schoenen en als laatst mijn ervaring met het merk. 

Het merk Nubikk

Nubikk is een Nederlands schoenenmerk voor zowel dames als heren. Het merk bestaat sinds 2012 en is opgericht met de visie om een schoenencollectie te ontwerpen waarin comfort, mode en diversiteit centraal in zou staan. De collecties bestonden eerst veelal uit sportieve sneakers en gympen maar het merk is nu uitgebreid met meerdere modellen voor mannen en vrouwen. Elk halfjaar komen er weer nieuwe frisse modellen uit in de winkels en online. 

De schoenen

Nubikk schoenen kenmerken zich, volgens het merk, door lichtgewicht zolen, gedempte inlegzolen en gemaakt van het beste Italiaanse leer. De schoenen worden gemaakt in Portugal en zijn dus een product van Europees bodem. De schoenen zijn gemaakt voor gebruik bij diverse gelegenheden, van chique tot casual. Nubikk heren en damesschoenen zijn er voornamelijk verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en bruin. Naast sneakers bevatten de collecties van Nubikk ook boots, enkellaarzen en hoge laarzen voor dames. Voor heren bestaan er naast sneakers, ook boots en een chiquere derbyschoen. 

Mijn ervaring

Toen ik de schoenen voor het eerst in de winkel zag staan was ik eigenlijk niet zo bekend met het merk. Toch vond ik de witte sneakers wel heel erg leuk en een groot pluspunt was de leren buitenkant. Leer is naar mijn idee goed schoon te houden, zeker voor een sneaker die ik dagelijks in gebruik zou gaan nemen. Het leer is heel erg soepel en blijft inderdaad ook goed schoon. Ik draag de schoenen nu ongeveer twee jaar en geniet er nog wekelijks van. De schoenen zitten zeer comfortabel en passen onder bijna elke outfit. Ondertussen heb ik, naast de sneakers, ook een paar boots toegevoegd aan mijn collectie. Het stoere uiterlijk van de Nubikk Fea Stella stonden me heel erg aan en waren weer eens wat anders dan mijn witte sneakers. De veterboots geven iedere outfit een stoer randje en passen met de zwarte kleur en het lage model onder vele outfits. De boots zitten net zo fijn als de sneakers en zijn een goede toevoeging aan mijn garderobe. 

Ook nieuwsgierig geworden naar dit fijne schoenenmerk? Neem eens een kijkje op de website van Van Arendonk en ga opzoek naar jouw ideale paar Nubbik schoenen voor in jouw garderobe!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button