Nieuws

Hier moet je zijn voor de lekkerste wijn!

Zei er iemand wijn? Ja, graag! En dat het liefst in gezelschap van gezellige mensen, in een leuke sfeervolle omgeving. We lusten allemaal wel eens een wijntje op z’n tijd. Alleen is het moeilijk om de keuze te maken, uit al die leuke wijnbars in Nederland. Om het je toch nog enigszins te vergemakkelijken, heb ik hier een aantal gezellige wijnbarretjes voor je op een rijtje gezet!

Vyne

Vyne is een geliefde wijnbar gelegen bij de Prinsengracht in onze mooie hoofdstad: Amsterdam. Deze wijnbar trekt vooral de aandacht met de prachtige elegante design interieur. Vyne heeft alle kenmerken van een typisch nederlandse bruin café. Een intieme sfeer in gedempt licht en bruin tonige interieur. De linkermuur van de bar is in z’n geheel gevuld door wijnflessen. Naast de verbazingwekkende interieur van de wijnbar, kan je er genieten van de lekkerste wijn én allerlei verrukkelijke fingerfood.

‘t Taphuys

‘t Taphuys is een wijnbar gelegen in Arnhem en is een echte favoriet bij de wijnliefhebbers. Waarom? De naam zegt het al: hier kun je namelijk je eigen wijn tappen! ‘t Taphuys biedt wel 100 verschillende soorten bier en wel 80 soorten wijn. Hoe werkt het? Je krijgt een pasje van de medewerker en plaatst deze in de houder van de wijn die graag zou willen proeven. Je vult zoveel en zovaak je wilt en betaalt vervolgens per centiliter. Maar een beetje proeven? Dat kan! Ga je toch gelijk voor een grote glas? Dat kan ook! Naast alle drank die er te vinden is, kan je hier ook terecht om gezellig even te lunchen én te dineren met de lekkerste sandwiches, pannenkoeken en wafels. Volop genieten dus.

Rubens proeflokaal

Rubens proeflokaal is in feite een hele sfeervolle wijnproeverij, gelegen aan de Nieuwegracht in Utrecht. Door de bijzondere dranken en de gezellige sfeer is Rubens Proeflokaal erg geliefd bij de Utrechter. Bij deze wijnbar kun je zoveel proeven tot je erbij neervalt. Ook wordt er gelijk verteld hóe je precies proeft en wát je precies proeft, en wordt er onder andere verteld over de bereidingswijze, herkomst en tradities van de wijn. Je keert dus terug naar huis met een boel nieuwe wijninformatie.

Natuurlijk is het wel even lekker om op z’n tijd aan de wijn te zitten. Let er overigens wel op dat je met mate drinkt en maak er geen gewoonte van. Mocht het uit de hand lopen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de verslavingszorg

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button