LifestyleNieuws

How To: Verhuizen

Gefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht of een huis gevonden wat perfect bij jouw wensen aansluit om te huren. Nu is het belangrijk dat je jezelf gaat voorbereiden op het wonen. Wat neem je mee, wat kan weg en niet algeheel onbelangrijk, hoe organiseer je een verhuizing?! Wil jij ervoor zorgen dat jouw verhuizing zo soepel als mogelijk verloopt? Lees dan snel dit bericht voor een paar handige tips!

Tip 1: begin op tijd

Mooi, je hebt een huis gevonden en je kunt binnenkort de sleutel in ontvangst gaan nemen. Maar, wanneer begin je nou met het voorbereiden van de verhuizing? Het is ontzettend aan te raden om dit op tijd te doen.

Op het moment dat je ruim van te voren begint ga je niet tegen last-minute dingen aanlopen en verloopt alles zo soepel als jij wilt. Kom er erachter dat je nog verhuisdozen moet kopen? Dozen kopen kan bij tal van bedrijven en vaak worden die dezelfde dag nog geleverd. Dit is bij Vermeij in ieder geval zo. Zorg dat je genoeg dozen op voorraad hebt zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan en straks een paar van jouw kostbare items zonder doos moet gaan vervoeren, dat wil je natuurlijk niet.

Tip 2: organiseer het inpakken

Op het moment dat je zeker weet genoeg dozen in huis te hebben kan je gaan beginnen met het inpakken van je spullen. Het is heel handig om dit per kamer te doen. Je kunt de dozen dan labelen per kamer en organiseren op nummer. Denk hierbij aan ‘Woonkamer, 2 van 35’ etc.. Op deze manier weet je zeker dat je geen spullen kwijtraakt of aan het eind van de verhuizing een doos mist.

Zorg ervoor dat je spullen die je veel gebruikt ook markeert op een doos en vermeldt wat er in de doos zit. Zo kan je ze snel terugvinden op het moment dat je kan beginnen met uitpakken!

Tip 3: brand- en breekbare goederen

Het is algemeen bekend dat je brandbare goederen niet mag inpakken. Deze en andere gevaarlijke stoffen kan je het beste apart houden en last minute beslissen of ze van groot belang zijn voor in de nieuwe woning.

Wanneer je het over glaswerken servies hebt, is het belangrijk dat je deze inpakt. Het ligt voor de lang, maar veel mensen denken vaak dat ‘het wel kan’. Op het moment dat er dan over een grote hobbel wordt gereden denk je er niet zo over na, maar als je bezig bent met uitpakken en ineens een hand vol met glasscherven hebt ben je niet blij.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button