Technologie

HP 301XL cartridge leeg: geen paniek!

Met een tiener in huis valt er altijd wel wat te beleven. Dat hoef ik de ouders onder ons vast niet uit te leggen. Net als de meeste tieners is mijn zoon gewend alles op het laatste moment te doen. Waarom een week van te voren je werkstuk afmaken als het ook een dag van te voren kan? Mij frustreert dat natuurlijk enorm maar mijn zoon haalt zijn schouders op en zegt alleen maar: ‘Het komt goed, mam.’ Toegegeven vaak komt het ook goed. Alleen mijn zoon, met zijn nog beperkte planningscapaciteiten, houdt er geen rekening mee dat er wel eens iets mis kan gaan. En als het misgaat, heeft hij dus geen ruimte meer om iets te regelen. Dat gebeurde natuurlijk net bij een van zijn belangrijkste opdrachten van het schooljaar. Hij had een uitvoerige boekbeschrijving gemaakt die hij voor Nederlands op papier moest inleveren. En net toen hij het de avond van te voren wilde uitprinten, bleek zijn HP 301XL cartridge leeg. Paniek dus!

HP 301XL cartridge: zo besteld

Nadat hij flink wat stompen op de printer had gegeven, kwam hij in paniek naar mij toe. Zijn werkstuk kwam niet uit de printer want er was geen inkt. Ik moest me natuurlijk beheersen om geen preek af te steken over alles op het laatste moment doen. Dat kon ook achteraf wel als alles geregeld was. Mijn zoon zou er nu toch niet naar luisteren. Ik liep met hem mee allen maar om te ontdekken dat de HP 301XL cartridge inderdaad leeg was. Hij was al heel lang meegegaan dus dat dit een keer zou gebeuren in de nabije toekomst was niet echt verrassend. Gelukkig wist ik nog precies waar ik hem vandaan had gehaald en ik bestelde de HP 301XL cartridge snel online. Natuurlijk was dat volgens mijn zoon niet snel genoeg. De cartridge zou moren wel worden geleverd, maar morgen moest hij het werkstuk inleveren.

Prachtig cijfer voor Nederlands

Gelukkig blek hij pas later op de dag Nederlands te hebben. Ik weet niet wat me bezielde, maar ik bood aan het werkstuk te printen en bij school af te leveren. Mijn zoon was me eeuwig dankbaar zei hij, maar eeuwig duurt bij pubers niet zo lang zoals iedereen weet. Onder die preek over op tijd beginnen zou hij echt niet uitkomen. In ieder geval werd de HP 301XL cartridge keurig op tijd geleverd en ik kon zijn werkstuk afleveren op school. Mijn zoon kreeg een prachtig cijfer en natuurlijk een preek over het nut van plannen.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button