Nieuws

Ik word een verpleegkundige

Het is eindelijk zo ver, ik start in september met een nieuwe opleiding. Na het moeten stoppen van mijn vorige opleiding en een tussenjaar, ben ik nu weer helemaal klaar en gemotiveerd voor een nieuwe opleiding. Ik heb gekozen voor de opleiding verpleegkundige. Ik vind de zorg namelijk erg bijzonder en interessant. Daarnaast heb je ook veel praktijk onderdelen in de studie. Alleen maar theorie zorgt er bij mij voor dat mijn motivatie snel afzakt.

 

Alle schoolbenodigdheden verzamelen.

Vorige week hadden we een kennismaking op de nieuwe school. We kregen veel informatie over de opleiding zelf en wat we konden verwachten. Ik heb tegelijkertijd mijn klas ontmoet, allemaal meiden op 2 na. Bij het afrondende gesprek in de groep kregen we een uitgebreide lijst mee wat we zelf allemaal aan moeten schaffen voor de opleiding. Denk aan boeken en een goedwerkende laptop. De laptop wordt namelijk gebruikt voor bepaalde schoolprogramma’s die niet op iedere laptop goed werken. Op de lijst stond ook welk merk je het beste aan kon schaffen, ik moest dus gaan investeren in een HP laptop. Ik baalde hier eerst wel flink van aangezien de HP laptops best wel prijzig zijn maar goed, het is voor een mooie toekomst zullen we maar zeggen.

 

 

Hulp van vrienden en familie

Mijn familie gaf direct aan mij financieel te willen helpen. Mijn familie is namelijk erg trots dat ik de zorg in wil gaan. Mijn vrienden gaven al direct aan te willen helpen bij het uitzoeken van de laptop. Ik heb namelijk meerdere vrienden die heel erg veel verstand hebben van laptops. Altijd handig dus. Al gaven ze allemaal aan dat de HP laptop niet perse nodig zou zijn, ik durfde het toch niet aan om een ander merk aan te schaffen. De school geeft het niet voor niks aan denk ik dan. Mijn vrienden kwamen al direct met de linkjes met de HP laptops die het beste uit de test kwamen. De prijzen varieerde behoorlijk dus daardoor vond ik de keuze ook wat lastiger. Ik wil mijn familie namelijk ook niet belasten met hoge kosten maar de goedkoopste die de website had, heeft dus niet het bepaalde programma waardoor ik dus ook niet mijn schoolprogramma kan installeren. Uiteindelijk na lang dubben en overleg met de familie besloot ik te gaan voor de laptop in de middelklasse qua prijs. Mijn vrienden raadde mij nog aan om de laptop online te bestellen want dan zijn ze sowieso goedkoper dan bij een gemiddelde computerzaak. Zo gezegd zo gedaan, toch ben ik wel erg blij met mijn laptop!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button