Lifestyle

In 4 stappen jouw droomhuis

Veel van ons hebben op het moment zeeën van tijd. Nu we niet meer de deur uit kunnen, zijn vooral de avonden en de weekenden rustig. Dus nu hebben we eindelijk tijd om het huis te pimpen! Met deze stappen maak je van jouw huis weer een droomhuis.

Stap 1: opruimen en uitzoeken

Dit is de minst leuke klus. Toch is het wel belangrijk om hiermee te beginnen. Je kunt oude spullen via Marktplaats verkopen of naar een kringloopwinkel brengen. Zo hebben anderen er nog een plezier van en heb jij weer een zakcentje. Vind je het moeilijk om spullen weg te gooien? Misschien kan iemand je hierbij helpen. Denk bij alles goed na of je het echt nodig hebt en nog regelmatig gebruikt. Zo niet: weg ermee! Opgeruimd staat netjes.

Stap 2: Pak de muren aan

Een likje verf over de muur kan nooit kwaad. Dit geeft meestal weer een frisse uitstraling. Het is leuk om eens een keer voor een nieuw kleurtje te gaan. Een kleur die je normaal gesproken niet zo snel zou kiezen. Als je later toch spijt krijgt, dan verf je het zo weer over. Tijd zat! Wat nu ook helemaal hip is, is het verven van alleen de onderste helft van de muur. Dit kost wel iets meer tijd door het recht afplakken, maar staat wel erg leuk!

Stap 3: iets nieuws voor de ramen

Misschien heb je al jaren dezelfde gordijnen of andere raamdecoratie van Veneta.com. Tijd voor iets nieuws! Je zal snel merken dat dit een hele anders sfeer in huis geeft. Bij een kleine woning staan verduisterend rolgordijn van Veneta.com vaak mooi, omdat dit niet veel ruimte in beslag neemt. Ook shutters of jaloezieën zijn hiervoor geschikt. Deze hebben trouwens ook een hele strakke en hippe look! Bij grote, hoge ramen staan juist gordijnen heel mooi. Grote, lange gordijnen van het plafond tot aan de grond. Prachtig! Verder is het kijken naar passende raamdecoratie voor een bijzonder raam, raamdecoratie schuifpui bijvoorbeeld.

Stap 4: nieuwe indeling

Heeft de bank altijd tegen dezelfde muur gestaan met daar tegenover de televisie? Dan wordt het tijd om de boel om te gooien. Het voordeel hiervan is dat het niet zoveel moeite kost om het eventueel weer terug te zetten. Zo kun je makkelijk eens uitproberen of de bank leuk staat aan de andere kant van de kamer of los van de muur in plaats van ertegenaan. Wellicht is het leuk om de tafel een kwartslag te draaien of staat het kleine kastje ook wel leuk op een andere plek. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button