Nieuws

Je monitor in plaats houden is zo goedkoop niet meer

Een computer kopen is al duur genoeg. Dat weten de meeste mensen ondertussen wel, maar wat de meeste mensen ook weten, is dat het een broodnodige aankoop is. En bij die computer horen natuurlijk ook de nodige accessoires. Je moet een mooie monitor erbij hebben zodat je goed beeld heb. Een goede muis waardoor je snel overal bij kan. Een lekker typend toetsenbord zodat je extra snel dat verslag af kan maken. Dan kan je meteen weer lekker gaan gamen, waar je die computer eigenlijk toch stiekem voor gekocht hebt. Maar waar de meeste mensen niet aan denken bij het halen van een computer, is een 1000 euro monitorarm. En ja dat hoor je goed, 1000 euro voor een stukje metaal dat je computer overeind houd. En daar wou ik toch wat meer over hebben.

Wie heeft dit verzonnen

Apple had recentelijk een nieuwe monitor aangekondigd. Deze zou zo’n 5000 euro kosten, wat al niet niks is. Maar dit was nog wel begrijpelijk, aangezien de specificaties op deze monitor. Veel varianten zouden een stuk duurder geweest zijn, dus deze prijs viel de meeste mensen nog mee. Allemaal omdat het van Apple kwam. Wat alleen daarna gebracht werd viel toch wat meer tegen. De monitorarm, die deze prijzige monitor omhoog zou moeten houden, zou maar liefst 1000 euro kosten! En zelfs de meest trouwe Apple fans keken hier toch wel van op. Want zo’n monitorarm kan je bij heel veel sites, voor een stuk lagere prijs verkrijgen. Voor de prijs van deze monitorarm kan je een hele nieuwe computer kopen!

Groote PR flop

Alhoewel ik betwijfel dat ze ooit hebben gedacht dat dit een goed idee is. Denk ik wel dat ze bij Apple dachten dat het zonder groot probleem aangekondigt kon worden. En dat de meeste Apple fans het zonder na te denken zouden accepteren. Maar dit bleek toch wel echt anders te zijn. Alle aandacht was hierna alleen nog maar gefocust op de nieuwe monitorarm, en niet op alle andere dingen die gereleased waren door Apple. Erg zonde uiteraard, want er zaten ook hartstikke goede dingen tussen. Maarja, heel simpel gezegd, als je met zulke rare dingen aankomt, moet je ook rare reacties verwachten. Voor nu ben ik vooral benieuwd hoe ze zich hieruit gaan praten. Want ik weet niet of het aan mij ligt, maar een 1000 euro monitorarm is niet heel makkelijk te verklaren. Apple kennende zullen er iets moois van maken, dus voor nu wachten we het maar af!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button