Nieuws

Koffie uit een uitstekende koffieautomaat

Het eerste kopje koffie in de ochtend is natuurlijk heilig. Hoe vaak heb ik wel niet een vreselijke dag gehad, omdat de koffie niet op tijd klaar was voordat ik naar mijn werk moest! Met de jaren is het een echt ritueel geworden. Mijn man weet dan ook dat hij mij de eerste paar minuten met het eerste bakkie van de dag niet moet storen. Thuis heb ik dan ook een hele goede koffieautomaat. Op het werk is dat helaas wat minder. Vandaar dat ik ook heel blij was toen mijn baas aankondigde dat we een nieuw apparaat zouden krijgen. Ik heb natuurlijk gelobbyd voor mijn eigen koffieautomaat, maar  dat lukte niet. Gelukkig is het wel hele goede koffie geworden en kunnen we nu met de hele afdeling genieten van de best mogelijke koffie. Het is altijd een goed idee om meteen in de ochtend al met een lekker bakkie te beginnen. Je kunt er dan wel tegenaan tot een uur of half 11. Dan moet ik echt weer een kopje koffie nemen. Ik ben in elk geval op werk zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen ervoor om koffie te drinken nu we zo’n goed apparaat hebben staan. Het is ook niet meer zo dat medewerkers in hun pauze meteen naar het café rennen voor een kop goede koffie. We drinken nu gezellig met z’n allen wat en dat is natuurlijk veel belangrijker.

De koffieautomaat schoonhouden

Met een goede machine voor de koffie, is het wel noodzakelijk dat er elke dag wordt schoongemaakt. Het is ons wel eens overkomen dat het niet goed lukte en dat we de volgende dag ineens geen lekkere koffie meer konden drinken. Dat is natuurlijk zonde en al helemaal wanneer er ineens klanten op bezoek kwamen. Nu hebben we voor de zekerheid dus een goed schoonmaakrooster in het leven geroepen. Hierdoor kunnen we gewoon koffie blijven drinken en is het niet zo dat de koffie minder goed gaat smaken. Het is ook veel gezelliger geworden in de kantine, omdat iedereen een praatje staat te maken bij de koffieautomaat. Heel leuk om op die manier weer eens nieuwe contacten te leggen.

Ook thuis goede koffie

Zoals ik al aangaf heb ik thuis een goed apparaat, maar na een aantal maanden dit koffieapparaat op werk te hebben geprobeerd, ga ik hem ook voor mezelf bestellen. Het is gewoon veel betere koffie en het schoonmaakproces neemt niet lang in beslag. Heel makkelijk dus om op deze manier snel een kopje koffie te kunnen zetten.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button