Lifestyle

Telefoonhoesjes 101

We hebben bijna allemaal een smartphone tegenwoordig. Sommigen van ons geven enorm veel om dat kleine apparaatje, en kopen altijd de nieuwste modellen met de beste snufjes. Anderen (waaronder ik) hebben al een paar jaar hetzelfde model, eventueel met een paar barstjes, maar het werkt. Maar, of je nu de nieuwste iPhone hebt of een hele oude Samsung Galaxy, je telefoon heb je toch constant bij je. Hem opleuken is dus een tof gegeven, en dit kan erg goed met de Samsung s20 case plus  en Samsung s20 cases van Shop4hoesjes. 

De hoesjes

Telefoonhoesjes zijn er eigenlijk in 2 soorten: achterkanthoesjes en openklaphoesjes. Er zijn vast betere benamingen voor die twee categoriën, maar voor nu is dit het. Goed? Goed. Achterkanthoesjes zijn die hoesjes die alleen om de achterkant (en de zijkanten) van je telefoon heen gaan, en het scherm dus niet aanraken. Deze worden gemaakt van een plastic-achtige kunststof. Sommigen zijn buigbaar en anderen zijn harder plastic. Je noemt dit ook wel een (Samsung s20) case (plus). De tweede soort telefoonhoesjes worden vaak gemaakt van nepleer of een ander soort kunststof die op verharde stof lijkt. Deze worden om de achterkant van de telefoon heen geklikt en hebben een flap die over het scherm heen gaat. Sommigen van die hoesjes hebben ook nog een magnetische of drukkoopsluiting op die flap, en aan de binnenkant van de flap zit vaak een vakje voor pasjes.

DIY

Binnen die twee categoriën is er nog steeds allerlei variatie mogelijk. Ook kan je je eigen hoesje versieren: koop een simpele plastic (Samsung s20) case, en beschilder hem met nagellak. Zolang je er daarna een sealer overheen doet, kan je eigenlijk alles proberen op je hoesje. Nagellak is hier een goed materiaal voor. Ook kan je met een substantie die resin heet (een combinatie van twee vloeibare chemicaliën) van alles op je hoesje maken. Dit is een substantie die een tijdje vloeibaar blijft, zodat je er allerlei dingen in kan leggen (zoals bedeltjes, foto’s en glitter), want de substantie droogt transparant op. Zoek online op “DIY phone case” voor nog meer ideeën.

Een telefoon is dus iets wat je altijd bij je hebt, en een telefoonhoesje (of case) daarom ook. Doe er dus iets leuks mee! Laat je favoriete foto erop zetten, koop een mooi nepleren openklaphoesje, of versier je eigen hoesje met nagellak en/of resin! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus wees niet bang om te variëren en er lol mee te maken. Have fun!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button