Nieuws

Tijd om jou huis een opknapbeurt te geven

Iedereen heeft wel eens een periode waarin je je huis even niet meer zo mooi vindt. Of het nou aan de kleur van de muur licht, aan de vloer of aan de bank. Met een paar kleine aanpassingen kan dit zo opgelost zijn. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je een vrij lichte woonkamer hebt. En als we weer richting de herfst en de winter gaan kan het dat je je woonkamer wat knusser en donkerder wilt. Door een andere muur kleur of wat ander soort meubelen kan dit prima opgelost worden. Verschillende lichten in je woonkamer kunnen ook al een groot verschil maken.

Licht in je woonkamer

Het grootste gedeelte van je huis is natuurlijk de woonkamer. Hier zal je het vaakst zitten en de meeste tijd door brengen. In de woonkamer kan je lekker op de bank liggen en tv kijken en sommige mensen hebben ook hun eettafel in de woonkamer staan. Kortom het is erg belangrijk dat er mooi licht is in de woonkamer. Je kunt voor een grote lamp aan het plafond gaan die gelijk veel licht geeft in de woonkamer maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal kleinere lampen neer te zetten, dit geeft een erg knus gevoel. Voor de woonkamer is het ook erg mooi om met wat warmer licht te werken omdat dat een leuke sfeer geeft. Let ook op de gordijnen waar je voor kiest, donkere gordijnen geven direct een knusser gevoel en lichte gordijnen geven een open en frisse uitstraling.

De meubels en de vloer

De meubels en de vloer keuze kunnen ook een hele uitstraling veranderen. Misschien heb je voor de zomer wel voor wat lichtere materialen gekozen. Hout en glas worden vaak gebruikt in een zomers huis. Een houten eettafel of zelfs een houten vloer geven een frisse, vrolijke uitstraling. Toch kan een houten vloer soms best lastig zijn om te onderhouden. Dan kan je het best voor een visgraat vloer kiezen. Een visgraat vloer heeft een mooi patroon en je kunt hem zo laten samenstellen zoals jij het wilt. Ga langs bij een specialist en dan kan jij zelf je perfecte visgraat vloer samenstellen. Visgraat vloeren zijn er ook in verschillende materialen, voor ieder wat wils. Als je nou de meubels en/of de vloer hebt aangepast dan kan je nog gaan kijken naar de muren. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om de muren ook aan te passen maar het kan wel een heel verschil maken om de muur een ander kleurtje te geven.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close