Lifestyle

Extra kleur in huis halen met de feestdagen? Dit zijn de beste tips

De kerst komt er weer aan en dus is hét moment aangebroken om je huis te gaan versieren. Wil jij op een originele manier je huis versieren voor de aankomende feestdagen, zonder met kitscherige kerstversiering in de weer te moeten gaan? Lees dan snel verder, want in dit blog lees je de beste tips! 

  1. Extra sfeerverlichting in huis

Natuurlijk ken je de alom bekende kerstverlichting die menigeen overal in en rondom het huis ophangt wanneer de decembermaand nadert. Wil jij liever een unieke finishing touch? Kies dan voor een LED verlichting strip; deze strips met LED verlichting zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en maten. Met dit type verlichting kun je op veel creatieve manieren aan de slag om van de verlichting in jouw huis iets speciaals te maken, volledig uniek naar jouw eigen wensen en benodigde afmetingen. Plaats de strips in een LED strip profiel voor een gelijkmatige verlichting, en breng de verlichting aan in de kast, op de trap, op de muur, op het plafond.. Zo breng je op iedere plek in huis wat extra sfeer aan.

  1. Fleur het huis en de tuin op met winterbloeiers

Ook ‘s winters kunnen bloemen het huis en de tuin een stuk gezelliger maken. Plaats wat vrolijk gekleurde winterbloeiers in mooi gekleurde vazen en verspreid deze in en rondom het huis. Het geheel zal in no time een stuk gezelliger ogen!

  1. (Geur)kaarsjes

Niet alleen met lampjes, maar ook met kaarsjes kun je enorm veel doen. Kies voor mooie stompkaarsen op centrale plaatsen in het huis, of zet bijvoorbeeld her en der lekkere geurkaarsjes neer. Zo zal je huis er niet alleen gezellig uit zien, maar ook heerlijk ruiken. Kies hierbij voor geuren die passen bij de winter, zoals appel-kaneel of ceder-kruidnagel. 

  1. Kerstkransen ophangen

Een mooie manier om je huis in kerstsfeer te brengen, zonder met kitscherige dingen aan te hoeven komen, is het ophangen van mooie kerstkransen in neutrale kleuren die passen bij je interieur. Is een kerstkrans niets voor jou? Overweg dan een kerstguirlande die je versiert met mooie verlichting. 

  1. DIY Kerstdecoratie

Mocht de kerstdecoratie in de diverse winkels, bouwmarkten en tuincentra jou te overdreven zijn, dan kun je natuurlijk altijd zelf nog creatief aan de slag! Het maken van leuke kerstdecoratie is gemakkelijker dan je denkt! Je kunt bijvoorbeeld zelf kerststerren maken en deze ophangen, een houten kerstboompje in elkaar zetten of glazen flessen versieren. 

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button