InternetLifestyleMaatschappij

Mijn vader is bijna jarig

Over twee weken wordt mijn vader 50 jaar. Dit betekent natuurlijk een groot feest. We willen hem verrassen op een groot grasveld waar al zijn vrienden en familie bij elkaar kunnen komen. Mijn vader is nog al een beetje een ijdeltuit, dus we wilden hem verassen met twee cadeaus die hij nooit ziet aankomen, maar wel ontzettend leuk gaat vinden. Er gaan wat voorbereidingen aan vooraf en ik ging op zoek naar het perfecte cadeau voor mijn vader. 

De voorbereidingen

Momenteel zijn wij druk bezig met het voorbereiden van het feest. Nog twee weken en dat is het zo ver. Het zou een verassingsfeest moeten voorstellen, maar mijn vader heeft al en donkerbruin vermoeden dat er iets georganiseerd gaat worden. Hij houdt van veel mensen om zich heen en daarom nodigen wij die allemaal voor hem uit. Er komt een grote Abraham pop te zijn, vanwege zijn leeftijd natuurlijk. Er worden speeches gehouden en we nodigen een cocktailmaker uit. Helaas moesten wij de Gin & Tonic bar schrappen, omdat zij al een event hadden staan. Mijn vader is dol op Gin & Tonics.

Het cadeau

Het was geen gemakkelijke klus om een cadeau voor mijn vader te vinden. Dagen hebben wij gezocht naar een leuk idee. Een cadeaubon? Een dagje weg? Tot ik op een geniaal idee kwam. Omdat mijn vader nog al gesteld is op zijn merken, bedacht ik mij dat ik een leuke Gucci shirt heren en een Calvin klein trui ook voor heren tegen kwam. Hij is dol op deze merken, maar durft dat eigenlijk niet zo snel toe te geven. Mijn moeder en broer waren het er mee eens en zo kochten wij de twee items voor mijn vader. Zo’n aankoop doe je natuurlijk niet zomaar. We hadden met z’n drieën, het ideale cadeau voor onze vader die 50 jaar wordt.

Het moment is daar

Het feest kan beginnen. Alle voorbereidingen zijn gelukkig goed gegaan en de gasten stromen rustig binnen. Het grasveld raakt al snel vol. De zon schijnt, dus dat zit mee. Ik ben best wel een beetje zenuwachtig voor mijn speech dadelijk, maar ik denk dat hij het prachtig gaat vinden. Misschien een beetje geëmotioneerd raakt.

Na het feest kregen we veel liefdevolle berichten van onze vrienden en familie. Mijn vader was ontzettend blij met zijn cadeaus. De hele avond is hij verwend met liefde en leuke cadeautjes. De cocktails van de cocktailbar waren ook erg goed gelukt. De volgende verjaardag is van mijn broer. Ik ben benieuwd wat hij op zijn verlanglijstje heeft staan.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button