Technologie

Kun je echt geld verdienen met Bitcoin?

Bitcoin lijkt de nieuwe “hype” te zijn. Wat is Bitcoin eigenlijk? Waarom zou je Bitcoin kopen? Kun je er serieus geld mee verdienen? Of is dit meer een verkopers praatje? Met Bitcoin kun je inderdaad geld verdienen. Dat kan zelf op verschillende manieren. Ben je benieuwd hoe je met Bitcoin geld kunt verdienen? Lees hier hoe het werkt en wat jij kan doen!

Wat is Bitcoin?

Bitcoin kun je vergelijken met online geld. Het is niet iets wat je echt kan aanraken, maar het is digitaal. Net zoals dat je op jouw bankrekening jouw geld ziet staan. Zo werkt het met Bitcoin ook. Vaak hebben mensen die Bitcoin hebben gekocht, hebben vaak een soort digitale portemonnee waar ze hun Bitcoins in bewaren. Dit wordt ook wel de Bitcoin wallet genoemd. Dit is een plek waar jij veilig jouw Bitcoins in kunt bewaren. Zo kunnen hackers jouw Bitcoins niet stelen.

Geld verdienen door vraag en aanbod

Hoe kun je nou geld verdienen met Bitcoin? Omdat Bitcoin redelijk populair is, bestaat er een hele markt voor. Net zoals je de automarkt hebt en de huizenmarkt, is er ook de Bitcoin markt. In die Bitcoin markt heb je ook een koers. Dit zegt hoeveel de Bitcoin waard is. Toen Bitcoin nog maar net bestond, was het helemaal niet veel waard. Dit komt omdat mensen er geen vraag naar hadden. Ze hoefden het niet te hebben. Mensen hadden er ook niet veel voor over, waardoor de waarde laag bleef.

Tegenwoordig is Bitcoin wel heel veel waard. De mensen die in het begin van Bitcoin, veel Bitcoins hebben gekocht, kunnen ze vandaag de dag voor veel meer geld verkopen. Ze hebben dus onwijs veel geld verdiend. Hoe kan dat nou?

Dat komt doordat de vraag naar Bitcoin is gestegen. Steeds meer mensen wilden Bitcoin hebben en daardoor is de vraag hoger geworden dan het aanbod. Dat zorgt er voor dat Bitcoin nu zoveel geld kost.

Hoe jij geld kan verdienen met Bitcoin

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button