Nieuws

Nieuwe mooie tuin

De zomer komt er weer aan natuurlijk. Hiervoor wil ik wel een leuke tuin hebben om er lekker van te genieten. Omdat ik zelf niet kan werken door de huidige omstandigheden heb ik ervoor gekozen om is lekker mijn tuin te gaan renoveren.

Hoe ik begon

Ik begon in de tuin met nieuwe tegels leggen en leuke plantjes te planten. Al snel waren de plantjes in volle bloei en zag het er al een stuk beter uit! Hierbij heb ik ook een parasol gekocht omdat ik niet de hele tijd in de zon wil zitten.

Nieuwe mooie meubels

Toen ik naar het resultaat keek mistte er nog wat in de tuin. En dat waren nieuwe tuinmeubelen. Mijn meubels waren al zo oud en versleten. Ik moest dus opzoek naar nieuwe meubels. Hierbij had ik een tafel nodig natuurlijk en keek ik naar stoelen en banken.

Ik ging als eerst op zoek naar een tafel. Mijn vriend zei dat ik me het beste kon oriënteren online. Dus zocht ik op tuintafel kopen online. Hier kreeg ik al snel veel hits. Ik kwam terecht bij Tuinland. Hier zag ik al snel een aantal variërende soorten tafels. Gelukkig niet allemaal hetzelfde model. Zo had ik genoeg keuze om te kijken wat er bij mijn tuintje paste.

Nooit standaard

Ik zag een leuke zwarte lage tafel. Deze was niet zo erg standaard wat ik juist leuk vind. Een hoge tafel vond ik ook niet passen in mijn tuin dus heb ik gekozen voor de Harman Canberra Tuintafel Loungetafel. Natuurlijk moet deze ook goed onderhouden worden anders verpest ik de tafel natuurlijk in no time. Ik zag al snel handige tips op de site van Tuinland, dit was mijn redder in nood. Ik wist precies hoe ik de tafel schoon kon houden, hij leek weer net nieuw.

Ook een zitplek nodig…

Bij een tuintafel horen natuurlijk ook stoelen of een bank, dus wilde ik een voordelige tuinbank bestellen. Ook hier ging ik kijken naar Tuinland. Zo kwam ik een hele leuke en schattige tuinbank tegen. De Tuinbank Pinokkio 2-zits Blauw. Dit was helemaal mijn ding en wilde deze snel bestellen. Natuurlijk duurt het afleveren iets langer maar dat vond ik niet erg. Ik kreeg een handige track and trace zodat ik wist wanneer ik thuis moest zijn.

Wanneer de bank was geleverd en in mijn tuintje stond was mijn nieuwe tuin compleet. Voor de leuk heb ik ook weer bij Tuinland nog leuke kussentjes bestelt om mijn tuin nog wat op te fleuren.

 

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button