Nieuws

Laat je scriptie nakijken voor het beste cijfer!

Het is weer juli, en dat betekent maar één ding voor afstuderende studenten: scriptie-deadline tijd. Zelf weet ik nog dat ik een paar jaar geleden aan de beurt was. Voor je master-scriptie mag je namelijk wat uitlopen de zomer in, en dat is vaak ook nodig. Ik ben erg perfectionistisch en had super veel tijd in mijn scriptie gestopt. Over mijn onderzoek en de resultaten was ik erg zelfverzekerd dat ze goed zouden zijn. Toch wilde ik zeker weten dat mijn taalgebruik in mijn scriptie ook klopte! Omdat ik niemand in mijn directe omgeving had die weet hoe je correct academisch moet schrijven, besloot ik een nakijkservice te zoeken. Mijn scriptie nakijken door een professioneel bureau ging mij zeker helpen, dacht ik. En dat klopte! De nakijkservice 24editor.com heeft mij enorm geholpen om mijn scriptie te verbeteren! Hoe dat werkt en waarom een nakijkservice helpt vertel ik in deze blog. Veel leesplezier!

Scriptie nakijken door 24editor, hoe werkt dat?

Bij 24editor kun je je scriptie online laten nakijken. Dit gebeurt door de nakijkservice in vier stappen. Als eerste upload je jouw scriptie. Je geeft aan voor wanneer de scriptie nagekeken moet worden en welke pagina’s eventueel achterwege gelaten kunnen worden. Je ziet dan vervolgens het totale kostenplaatje en dan kun je betalen. Stap twee ligt volledig bij de nakijkservice. Ze controleren op taal, structuur en APA-referenties. Wijzigingen en suggesties worden toegevoegd aan het document. Dit brengt ons bij stap 3. Hier download je jouw scriptie. Je kunt dan de wijzigingen zien en accepteren of afwijzen, mocht je het er niet mee eens zijn. Daarnaast krijg je een extra document met algemene feedback. Stap vier is een tegendienst voor de nakijkservice. Hier beoordeel je het resultaat zodat andere studenten ook kunnen zien wat voor voordelen het nakijken heeft! Als je tevreden bent met de service kun je dan ook zeker een bericht op de website achterlaten.

Waarom helpt een scriptie laten controleren zo goed om de kwaliteit te verbeteren?

Het grootste voordeel van de nakijkservice vond ik dat je zeker weet dat je scriptie technisch goed in elkaar zit. De inhoud is je eigen verantwoordelijkheid, daar kan de nakijkservice niet veel over zeggen. Wel vertelt de service je hoe jouw onderzoek het beste uit de verf komt in je scriptie. Daarom vind ik het een zeer waardevolle investering. Daarnaast helpt het altijd als een neutraal persoon naar je scriptie kijkt. Zelf heb je al zo lang gewerkt aan je scriptie dat je dingen niet meer neutraal er naar kan kijken. Een perspectief van buitenaf helpt enorm om weer nieuwe foutjes te ontdekken! De nakijkservice brengt je scriptie gewoon naar het volgende niveau, en dat mag ook want zo’n grote opdracht is erg moeilijk om helemaal perfect te doen in je eentje!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button