Nieuws

Stuur maar op

Er zijn meer beroepen dan er opleidingen zijn. De wereld ontwikkelt zich en bij die ontwikkelingen komen ook nieuwe carrièremogelijkheden kijken. Zo baseren steeds meer beroepen zich op het internet. Bij de één gaat het om de infrastructuur van het wereldwijde net, bij de ander is het net een groot gebruiksvoorwerp om diens beroep uit te kunnen oefenen. Bijvoorbeeld als je klanten of publiek op het internet hebt en via een eigen website of iets dergelijks projecten en kunst verkoopt en/of exposeert. Hoe kan je dat het beste doen, eigen werk de wereld in sturen? In deze blog vertel ik daar over. Lees je mee?

Eigen projecten en verkoop

Het kan heel spannend zijn om eigen werk aan de buitenwereld te laten zien. Maar het is ook cruciaal voor je ontwikkeling. Zo zal je altijd blijven ontwikkelen en kan je publiek groeien. Misschien ben jij wel een ZZP’er die opdrachten via internet aanneemt voor bijvoorbeeld meubelbouw. Het is dan belangrijk dat je goed weet hoe je website werkt zodat je deze altijd up-to-date kan houden. Daarnaast moet je, indien het gaat om verkoop, een geldsysteem op zijn plek brengen zodat men makkelijk aankopen en/of aanvragen kan doen.

Zorg voor product en verzending

Vervolgens steek je natuurlijk alle tijd en aandacht in je product en dat is niet meer dan normaal. Maar als je de laatste hand aan je project gelegd hebt en het klaar is om opgestuurd te worden, is het nog maar de vraag of het de reis naar de klant overleeft. Niet gek dus om ook de nodige aandacht in het gereedmaken voor verzending te steken. Als het kan, is een trackcode geen overbodige luxe. Voor jou niet en voor de klant ook niet. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de grootte en waarde van het product. Verder is het goed inpakken van het product al de helft van een succesvolle verzending.

Luchtkussengigant als leverancier

Bij Luchtkussengigant leveren ze noppenfolie. Ideaal voor iedere ondernemer want je hoeft geen orderkosten noch verzendkosten te betalen. Het noppenfolie beschermt, mits goed ingepakt, producten tegen beschadiging tijdens verzendingen. Er kan altijd iets misgaan maar met het noppenfolie van Luchtkussengigant kan het niet aan jou liggen. Dat vergroot de kans ook enorm op een succesvolle transactie en dus een terugkerende klant. Of je nu abstracte kunstprojecten maakt, zelf je boeken publiceert of als ZZP’er eigen producten verkoopt, met een goede aanpak heb je de helft van het werk al gedaan.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button