Nieuws

Waarom is het fijn om in een KIA te rijden?

Een KIA is naast de traditionele merken een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt. Uiteraard is het aantal KIA eigenaren in grote getalen toegenomen. Het is namelijk ontzettend fijn om de trotse eigenaar van een KIA auto te zijn, kan ik je vertellen! Het Koreaanse merk durft net iets meer dan de Europese merken en is dus ook zeer populair bij bijvoorbeeld millennials en jonge vrouwen. Bij de KIA dealer in de buurt zul je zien dat onderstaande voordelen kloppen. 

#1 Opvallende designs en kleuren 

De designs van de Kia auto’s zijn heel erg aantrekkelijk. De ontwerpen zijn van de hand van een gerenommeerde ontwerper: Peter Schreyer. Ze trekken hiermee de aandacht van de media, van consumenten en internationale jury’s. De modellen van Kia hebben bovendien verschillende awards gewonnen. Hou je van kleur bekennen tijdens het autorijden? Dan zit je goed met een gele, felgroene of azuurblauwe Kia. 

#2 Voordelige prijs 

Een Kia is een stuk voordeliger dan de meeste Europese merken. Daarom is hij uitermate populair bij de consument die een eerste auto aanschaft. Vooral de kleinere modellen doen het goed bij jongere consumenten. 

#3 Energiezuinig 

Rijden in een benzineauto is eigenlijk een beetje uit de tijd. Kia’s zijn verkrijgbaar in elektrische en hybride uitvoering. De Kia e-Soul is volledig elektrisch. Voor een hybride model zit je goed met de e-Niro. De elektrische uitvoeringen doen niet onder aan comfort en stijl ten opzichte van een benzineauto. 

#4 Slim rijden 

Kia rijders zijn hoe dan ook bekend met het DRIVE WiSE concept. Dit is een verzamelnaam voor verschillende rijhulpsystemen die standaard in een Kia auto verborgen zitten. Denk hierbij aan 

  • autonome noodremassistentie

  • een waarschuwingssysteem voor als er een frontale botsing dreigt

  • dodehoek detectie

  • rijbaanassistentie

  • cruise control systeem

  • een 360 graden camera als hulp bij het inparkeren

  • adaptieve bochtenverlichting.

Kortom, rijden in een Kia is een fantastische luxe en dat allemaal voor een relatief voordelige prijs. 

#5 Van alle gemakken voorzien 

Een Kia is ook nog eens een mooie auto voor de moderne rijder. De auto’s van dit merk zijn uitgerust met slimme technologieën zoals TomTom navigatie, Apple Car Play en een bluetooth signaal om je carkit op aan te sluiten. Zo kun je met een gerust hart handsfree bellen en weet je zeker dat je geen gevaar op de weg bent. 

Overtuigd van KIA? Wensink Automotive heeft een ruim aanbod van verschillende modellen.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button