Duurzaamheid

Creatief duurzaam cadeau

Altijd al opzoek naar een leuk creatief cadeau? Wist je dat je zelf met een beetje hulp dingen kan maken? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een gepersonaliseerd fotoboek, fotolijstje of misschien iets anders. Heb je er wel een aan gedacht om producten te laten drukken? Bijvoorbeeld een t-shirt met een foto of een favoriete tekst. Kortom, er zijn dus heel veel leuke creatieve cadeaus waar jij waarschijnlijk nog nooit aan hebt gedacht!

Magische mok

Een magische mok? Nog nooit van gehoord? Dit is een grote beker die verkleurd door temperatuursverandering. Door dat er warm water of een warme drank in de beker wordt gegoten komt er een plaatje tevoorschijn. Dit kan van alles zijn. Zelf heb ik ooit zo'n beker cadeau gedaan aan een vriendin. Door heet water in de mok te gieten kwam het kasteel van Harry Potter tevoorschijn, hoe cool is dat!? Er zijn verschillende websites die magische mokken verkopen. Let wel op dat deze mokken niet tegen de vaatwasser en magnetron kunnen. Hierdoor beschadig je de coating die zorgt voor het magische effect.

Mok bedrukken

Je kan ook een mok bedrukken. Er zijn veel websites die dit aanbieden. Je kan zelf je tekst of foto bepalen voor de mok. Je kan bijvoorbeeld voor een vriend of vriendin een leuke foto of grappige tekst op de mok laten drukken. Daardoor geef je een persoonlijk touch aan een leuk cadeautje. Wist je dat de kwaliteit van het bedrukken van een mok hoog is? Je kan deze namelijk gewoon in de vaatwasser en magnetron doen zonder dat de afbeelding of tekst beschadigd. Dit cadeau is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens duurzaam!

Fotoboekje maken

Als je wel eens Polaroid foto's hebt gemaakt dan heb je je wel eens afgevraagd wat je met al die foto's moet doen. Je kan met deze foto's een persoonlijk fotoboekje samenstellen. Plak de foto's in een leuk boek en schrijf er dingen bij. Zorg er voor dat je foto's van jezelf, je vriend of vriendin en andere vrienden er in doet. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan een zelf gemaakt fotoboekje. Wat wil je nog meer?

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button