Lifestyle

Een top cadeau voor een top paar!

Van een bevriend stel van ons kregen we laatst een uitnodiging voor een groot feest. Ze zijn namelijk dit jaar dertig jaar met elkaar getrouwd. Aangezien ze elkaar de parel in hun leven vonden, moest die parelen bruiloft uiteraard gevierd worden! In september staat het feest gepland, precies op de datum waarop ze dertig jaar geleden het ja-woord tegen elkaar zeiden. Een paar jaar geleden zijn ze buiten de stad gaan wonen. Ze wonen in een prachtig huis en hebben veel groen om zich heen. Hun tuin staat er ook erg mooi bij. Vanaf het begin dat ze er zijn gaan wonen, hebben ze er echt hun eigen stek van gemaakt. Steeds pakten ze wel iets aan in het huis om het meer eigen te maken. Ook de tuin hebben ze helemaal naar hun hand gezet. Ik heb altijd erg bewondering voor mensen die zulke duidelijke ideeën hebben over hoe ze willen dat het er thuis uitziet en het dan vervolgens ook nog eens voor elkaar krijgen!

Een weelderige tuin

De tuin ligt er nu totaal anders bij dan toen ze er net gingen wonen. Ze houden beiden erg van tuinieren en hadden dus een heel eigen plan opgezet om er echt iets bijzonders van te maken. Hoewel ze bij het klussen in huis heel precies zijn, zie je in hun tuin een veel lossere hand. Daar wilden ze namelijk juist niet dat alles strak zou zijn, zodat je bijna niet meer over het gras zou durven lopen. Ze wilden juist dat de tuin zou uitnodigen erdoorheen te lopen en als je dat dan zou doen, je ook steeds iets nieuws zou kunnen ontdekken. Het is een erg weelderige tuin. Enerzijds omdat er veel prachtige bloemen in staan in allerlei verschillende kleuren, anderzijds omdat er simpelweg heel veel in staat. Toch is het niet een chaos, want ik weet niet hoe ze het gedaan hebben, maar er zit toch een of andere lijn in. Je kan gewoon niet aan de ene kant zien wat er aan de andere kant is. Ze hebben meerdere paadjes aangelegd, zodat je verschillende wandelingetjes door de tuin kan maken en in feite de tuin gaat ontdekken. De ene keer loop je onder een paar rozenbogen door, dan kom je bij een stukje gras met een vijvertje erin en als je dan weer een ander paadje in loopt, kom je uit bij hun terras. Ondertussen zie je de prachtigste bomen en planten en kom je ook een bankje onderweg tegen. Het is ontzettend leuk gedaan!

Briljante ingeving

Dit enorm ondernemende en super lieve stel gaat dus thuis een groot feest geven. Het huis en de tuin zijn er helemaal klaar voor, schreven ze op de uitnodiging. Hen kennende zullen ze ook van het feest echt iets moois maken. Wij als gasten willen hen dan ook graag een echt mooi cadeau geven. Ze vieren namelijk nooit hun verjaardag, maar zijn altijd erg gul bij de verjaardagen van anderen. Na verschillende ideeën van tafel geveegd te hebben, viel ons iets briljants in. We zouden ze een hot tub cadeau doen! Iets waar ze het hele jaar door van zouden kunnen genieten. Daarnaast zijn hot tubs natuurlijk de perfecte manier om volop te kunnen ontspannen. Dat hebben onze vrienden wel verdiend na al dat harde werken. We zien al helemaal voor ons hoe ze straks regelmatig onder het genot van een drankje zullen uitkijken op hun mooie tuin vanuit hun luxe hot tub. We zijn heel benieuwd wat hun reactie zal zijn als we het cadeau straks tijdens het feest gaan onthullen!

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button