Nieuws

Trekkers zijn onmisbaar in een transportbedrijf

Als je een transportbedrijf hebt, dan weet je wat belangrijk is: je moet de aan jou toevertrouwde goederen zo snel, goed en veilig mogelijk vervoeren. Dit is, in Nederland, over het algemeen over de weg. En dus moet je ervoor zorgen dat je veilige trekkers hebt voor alle aanhangers. Of je nu goederen op pallets vervoert in gesloten wagens, of je nu groot materieel vervoert op een dieplader of of je nu los spul vervoert in een bakwagen, de trekkers die je ervoor zet moeten in topconditie zijn. Er is niets zo vervelend als je klant moeten bellen dat je chauffeur met pech langs de weg staat.

Soms heb je andere trekkers nodig

De trekkers die je hebt rijden voldoen niet meer aan de huidige eisen of er zit teveel werk in om ze rijdend te houden. Maar waar haal je andere trekkers vandaan? Om te beginnen kijk je natuurlijk online. Je hebt een bepaald budget in gedachten en daar kun je de eerste selectie al op maken. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Dat is dan selectiecriterium nummer twee. Je kunt net zoveel eisen en/of wensen hebben als je wilt. Op een gegeven moment zie je ze voor jouw neus verschijnen, gewoon op je scherm, de trekkers die jij nodig hebt.

Wat is de logische vervolgstap?

Online trekkers kopen is geen optie. Je wilt immers zeker weten dat de trekker er niet alleen goed uit ziet, maar ook nog eens fijn rijdt. Een proefrit maken is dan dus de meest logische vervolgstap. Je maakt, met de gegevens die je op de site kunt vinden, gemakkelijk een afspraak voor een proefrit. Dit kan zijn voor een nieuwe trekker, maar ook gebruikte trekkers zijn hier veelvuldig te vinden. Heb je al een chauffeur voor deze trekker op het oog? Laat deze dan meekomen om de proefrit te maken.

De laatste details

Heb je een proefrit gemaakt en aan de hand hiervan de gebruikte trekker gekocht? Dan kun je er, over het algemeen, zo mee naar je bedrijf rijden. Het kan echter zijn dat de kleuren van de nieuwe trekker totaal niet matchen bij je andere trekkers en opleggers. Het is dan verstandig om een afspraak te maken om de trekker te laten spuiten en dan ook direct de bekleding en het interieur te laten poetsen. De trekker is dan, als 'ie eenmaal de weg op gaat voor jouw bedrijf, goed te herkennen en past naadloos in de rest van je wagenpark.

Milan

Mijn naam is Milan Gerstemout. Ik ben begonnen met dit blog omdat ik graag de mensen om mij heen wil inspireren, informeren en wil overtuigen. Mijn doel van het blog is om mensen in te laten zien hoe we er eigenlijk voor staan. Dit kan op allerlei gebieden, als mens, als wereld of binnen een bepaald beroep. In de artikelen zul je verschillende soorten tips en trends tegenkomen op verschillende gebieden. Heb je nu een idee, zou je een samenwerking aan willen gaan of wil je een reactie plaatsen op blogartiklen? Neem dan snel contact met mij op of registreer je op de website!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zie deze ook!
Close
Back to top button